GEREDE BELEDİYESİ YENİ BİR CENAZE NAKİL ARACI ALDI

 Ana sayfa > Haberler > GEREDE BELEDİYESİ YENİ BİR CENAZE NAKİL ARACI ALDI

15 Mayıs 2014

GEREDE BELEDİYESİ YENİ BİR CENAZE NAKİL ARACI ALDI

Gerede Belediyesi cenaze hizmetlerinin hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni bir cenaze nakil aracı satın alarak hizmete sundu.

     Yeni cenaze nakil aracı; Belediye önünde yapılan tören ve dualarla hizmete girdi. Törene Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

     Belediye Başkanımız Mustafa Allar "İlçe halkının en zor günlerinde yanında olmak, Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için cenaze hizmetlerini sorunsuz gerçekleştirmek adına araç filomuza bir yeni araç daha katmış bulunuyoruz. Bizim hali hazırda bir adet daha cenaze aracımız vardı. Ancak şehirlerarası cenaze nakilleri ve Adli Tıp Kurumuna giden şüpheli cenazeler, aynı zamanda şehir içi cenaze hizmetleri için bu aracımız yetersiz kalıyordu. Bu nedenle yeni bir cenaze aracı almayı uygun gördük. Bugün bir hizmet aracını daha ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

     Hizmetlerimiz büyüyerek devam edecek" dedi. Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Arslan Yurt; "Cenaze Nakil Aracı eksikliğini en çok yaşayanlardan birisi de biziz, çünkü Karayolu güzergahında olduğumuz için bir çok trafik kazası meydana geliyor. Bu sebepten dolayı cenaze nakillerinde sıkıntılarımız oluyordu. Bu araç İlçemiz için çok faydalı olacak, Belediyemiz bol hayır duası alacak. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Cenaze Nakil Aracımızın İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

     İlçe Müftüsü Hasan İzmirli´nin yaptığı duadan sonra firma yetkilisi Belediye Başkanımız Mustafa Allar´a aracın anahtarlarını teslim etti. Direksiyona geçen Belediye Başkanımız Mustafa Allar, Kaymakam Arslan Yurt ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ile birlikte Cenaze Nakil Aracının test sürüşünü yaptılar.