BALIKESİR DURSUNBEY BELEDİYESİNE CENAZE NAKİL ARACI

 Ana sayfa > Haberler > BALIKESİR DURSUNBEY BELEDİYESİNE CENAZE NAKİL ARACI

31 Mayıs 2014

BALIKESİR DURSUNBEY BELEDİYESİNE CENAZE NAKİL ARACI

Balıkesir ili Dursunbey ilçesi belediyesine cenaze nakil aracı teslim edilmiştir. İki cenaze taşıma kapasiteli, morglu cenaze aracı Bölge halkına hayırlı olsun.

     İlçemizde Cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere iki cenaze taşıma kapasiteli, morglu cenaze nakil aracı hizmete girdi. Belediyemiz hizmet araçlarına bir yenisini daha ekleyerek, yeni bir cenaze nakil aracı aldı. İki cenaze taşıma kapasiteli bu araçta ayrıca 2’de morg bulunuyor.

     Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan yaptığı açıklamada "Dursunbey Belediyesi olarak halkımızın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak ve belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için yeni bir cenaze taşıma aracını belediyemiz filosuna kattık.

     Daha önce eski ve kullanışsız bir nakil aracımız vardı. Ancak halkımızdan gelen talepleri karşılamayan bu aracı değiştirme kararı aldık. Yeni aldığımız cenaze taşıma özelliğine sahip bu araç, son derece modern dizayn edilmiş, ısı kaybını önleyici soğutma sistemine yani morg’a da sahip. Dursunbeyimize hayırlı olsun." dedi.

     Araç ilçe merkezimiz ve mahallelerde bundan sonraki süreçte hizmet verecek.